Sunday, 6 December 2009

SELCAT – Satu Lagi Bukti DAP Gila KuasaApa itu SELCAT?

"Saya ingin mempertegaskan kenyataan saya bahawa Teng Chang Kim (Pengerusi Selcat) ada agenda lain dalam Selcat. Ini boleh dibaca melalui beberapa insiden lain di negeri lain yang melibatkan DAP dan 'perkaumannya'. Teng cuba mendedahkan kepada dunia bahawa penjawat awam di Malaysia yang dikuasai oleh kaum melayu (semua DO-DO adalah melayu) adalah penyeleweng, bersubahat dengan rasuah dan melindungi penjenayah pecah amanah. Dihujung jalan episod ini ialah, Teng (DAP) mahu jawatan PTD mesti dibuka kepada kaum lain.
"

Sumber asal, Penyapulidi yang saya yakin seorang pegawai kerajaan kerana menggunakan kosa kata yang bersesuaian.

DAP nak ganti PTD / DO / YDP kepada bukan Melayu, Islam? Bukan Melayu, Islam boleh jadi Pengerusi Masjid? Langkah mayat Melayu, Islam dululah! Kalau setakat langkah gambar, apa ada? Memang dasar kena potong!

Dah tak boleh jadi MB, tak boleh pegang portfolio Kewangan, sibuk nak soal siasat orang, alasan Selcat. Pasni Selcat boleh ambil alih kerja Khalid. Khalid sila letak jawatan, kerja anda Selcat boleh buat.

3 comments:

Unknown said...

PR terus bertindak jahat setelah satu-persatu usul SELCAT menyiasat ADUN BN. Dulu DS Dr Khir, kini giliran Dato' Satim Diman pula. Bila u all nak siasat Ronnie Liu nya??? Komunis tu! Bapa segala banjingan!

lagenda said...

Salam Ziarah......

DAP tetap DAP sentiasa akan membuat perkara yang bertentangan dengan perlembagaan demi kepentingan politik mereka.....

SSS Admin said...

Kepada e-Patriot SSS,

Sempena kita melangkah ke tahun 2010, kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) ingin menghulurkan setinggi perhargaan dan terimakasih kepada Tun/Tan Sri/Puan Sri/Dato Seri/Datin Seri/Tunku/Tengku/Tuan/Puan di atas sokongan padu yang kami terima terhadap kempen SSS ini.

Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk kita sama-sama menyemarakkan lagi sokongan terhadap kempen ini dengan melibatkan saudara mara dan sahabat handai yang masih belum lagi menandatangai petisyen kempen ini di SINI dan juga para bloggers untuk menzahirkan sokongan masing-masing dengan mempamirkan logo SSS di laman blog masing-masing.

Terima kasih sekali lagi atas sokongan padu yang diberikan. Kami amat menghargainya.

Salam Sejahtera,

“SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA”
Admin SSS